Električni alat

24621037953-0BAYDARLAR_kesici_takim_firmasi

Alati za obradu metala

KENNAMETAL Kennametal je kompanija koja ima 11.000 zaposlenih, godišnji obrt 2.1 milijardu eura, 80.000 kupaca, posluje u 60 zemalja i ima 1.500 patenata. Još od 1938. godine Kennametal povećava produktivnost u mašinskoj obradi metala. Takvim pristupom došao je do samog vrha proizvođača reznih i steznih alata. Kennametal može da odgovori na zahteve svih industrija, automobilske i avio industrije, kao i industriji u oblasti energetike i mašinstva uopšteno.

U ponudi pored standardnih alata, prihvata i pribora nudi rešenja i izradu specijalnih alata po potrebi kupca.

Alate možemo podeliti na stacionarne i rotacione.

Stacionarni alati

Stacionarni alati

U svom programu, iz oblasti strugarske obrade, Kennametal ima širok asortiman.

ISO Nosači i pločice, pločice za navoje, izrada raznih žljebova, odsecanja, obrada zahtevnih komponenata i specificnih materijala ne predstavljaju problem sa KENNAMETAL strugarskim programom.

Rotacioni alati

Rotacioni alati

Kennametal nudi širok spektar monolitnih alata od tvrdog metala, koje samostalno proizvodi. Takođe za velike prečnike i ekonomičnije glodanje i bušenje nude alate sa izmenjivim pločicama od tvrdog metala, CBN, PCD ili keramike.

U sastavu Kennametal programa je i Stellram program koji je namenjen obradi komponenti od super legura za auto i avio industriju.

First choice

Prvi izbor

Lak za odabir, lak za naručivanje, lak za primenu, izvanrednih performansi - to je Prvi izbor! Višenamenski alati visokih performansi kompanije Kennametal, pokrivaju 80% aplikacija koje svakodnevno radite. Isporuka 3 radna dana!