Električni alat

starter-set

Akumulatorski alat sa baterijama: Moćne kao da su priključene na struju

BOSCH nudi veliki asortiman mašina sa baterijama na punjenje koje vam omogućavaju da radite sa velikom sigurnošću i fleksibilnošću. Ni kablovi ni nedostatak utikača više nisu problem.

busilica223333

Bušilice, čekić bušilice, mešalice i vibracione bušilice

Možete koristiti snagu Boschovih mašina da obavite veliki broj zadataka. Kada želite da mešate različite viskozne materijale, bušite, deljete ili polirate, naš električni ručni alat će obaviti posao snažno i precizno

3_ghg_23-66_img_w1280

Pištolji za lepak i fenovi: Rad sa toplotom

Naši pištolji za lepak i plastiku i fenovi koriste visoke temperature da fiksiraju, spoje i izoliraju. Naš profesionalni alat je takođe idealan pomagač za uklanjanje boje i lakiranje, oblikovanje i smanjivanje. Osiguravaju da vaš posao bude završen što je jednostavnije moguće

cordless-impact-wrench-gds-18-v-li-102017-102017

Aku odvijači: Izuzetno praktična i robustna tehnologija

Bosch ima odgovarajuće odvijače ili kombinaciju odvijač-bušilica za sve namene. Obezbeđujemo praktične i robustne mašine sa tankim dizajnom, bazirane na prvoklasnoj efikasnoj i dugotrajnoj tehnologiji.

plunge-saw

Stolari i tesari

Bosch postavlja nove standarde revolucionarnim idejama za rad sa tesarima i stolarima. Naše ergonomski oblikovane mašine su dizajnirane da budu posebno robustne, kompaktne i elastične,omogućavajući izuzetno precizan i moćan rad.

brusi111

Brusilice i strugači: Više snage, bolje brusne performanse

Imamo sve što vam je potrebno za savršeni brusni rezultat – od kaiš brusilica do delta brusilica i brusnih četkica. Ili ako želite da uklonite ostatke lepka,gipsa ili betona, naši električni strugači vas nikad neće izneveriti

saw1

Testere za više snage i preciznosti

1947. godine Bosch je predstavio prvu električnu ubodnu testeru na svetskom tržištu. Od onda, revolucionarne alatke se razvijaju konstantno. Danas, skoro svaka druga testera koju radnici koriste je marke Bosch.

2019.06.03.12.42.15_5cf4f9871e82e_2019.06.03.12.36

Makaze, trimeri i roto-sekači: Uvek sečete perfektno sa našim alatom

Bosch sekači seku predmete bez gubitka ivera: Naši trimeri ne izobličavaju predmet čak i kad idu oko tesnih ćoškova. Ili ako radite sa roto-sekačem, sekač se rotira brzinom od 30,000 obrtaja u minutu.

BOSCH-GAS

Usisivači: Za krupno smeće i finu prašinu

Bosch obezbeđuje kompletan program višenamenskih i specijalizovanih usisivača za sve vrste poslova : od kompaktnih višenamenskih usisivača za krupnu i mokru nečistoću do usisivača za drvo i azbestne i betonske čistače.

rotation-laser

Merni instrumenti: Preciznost pritiskom na dugme

Bosch elektronski merni instrumenti omogućavaju brzo i lako merenje, ravnanje, ispitivanje i lociranje predmeta. Možete verovati našim konstrukcijskim laserima, meračima razdaljine, uglomerima i meračima nagiba i detektorima!

https:///
Bosch-Caulking-Gun

Dodaci za električni alat

Mi vam možemo obezbediti sve što je potrebno da bi olakšali vaš rad i omogućili vam da postignete profesionalne rezultate: od akumulatorskih baterija do kružnih ploča i dodatne opreme.

maxresdefault (1)

Univerzalni uređaj za detekciju

Sa Boschovim zidnim skenerom, zidovi postaju transparentni. Naš Zidni skener D-tect 100 precizno pokazuje gde možete bezbedno da bušite, tako da izbegnete štetu na vodovodnim cevima i električnoj instalaciji.